Erop uit in de voorjaarsvakantie

In het midden en zuiden van het land begint de voorjaarsvakantie. Veel gezinnen trekken erop uit. Vier jij vakantie in eigen land en wil je graag een dagje weg met het hele gezin? Bekijk dan onderstaande tips voor de leukste gezinsuitjes in de voorjaarsvakantie.

Voorstelling Moffel en Piertje in Nieuw Land
Moffel en Piertje (van SchoolTV) beleven in de Voorjaarsvakantie in Nieuw Land (Lelystad) een bijzonder avontuur. Zij willen een vlieger laten opstijgen, maar hoe vind je wind in een museum? Zal het ze lukken om de vlieger in de lucht te krijgen? Kom het ontdekken!

Voorstelling Moffel en Piertje op 21, 23 en 28 februari + 1 maart om 13.30 en 14.30 uur. De voorstelling duurt ca. 20 minuten. Aanmelden vooraf is niet nodig. Kijk voor meer informatie op de website www.nieuwlanderfgoed.nl.

Musical Droomvlucht in de Efteling
De Musical Droomvlucht vertelt over de betoverende reis van het meisje Lila, naar de Elfenwereld. Een sprookjesachtig avontuur, waar dromen werkelijkheid worden.

In de voorjaarsvakantie zijn er extra voorstellingen. Een musical voor het hele gezin. Kijk voor meer informatie over prijzen en tickets op de website www.demusicaldroomvlucht.nl.

Ridders en jonkvrouwen in het Muiderslot (gratis)
Van 18 februari tot en met 4 maart opent het Muiderslot de poorten voor de voorjaarsvakantie. Tijdens de voorjaarsvakantie, van 18 februari tot en met 4 maart, mogen kinderen die verkleed zijn als ridder of als jonkvrouw gratis naar binnen. In voorgaande jaren was de actie een groot succes. Kijk voor meer informatie op de website www.muiderslot.nl.

Dolfinarium Harderwijk
Op zaterdag 18 februari opent het Dolfinarium weer haar deuren voor een nieuw seizoen. Op zaterdag 18 februari mogen opa en oma gratis naar binnen, omdat het een bijzonder jaar is. Dolfijn Skinny wordt namelijk 50 jaar en dus mogen alle mensen die 50 jaar of ouders zijn gratis naar binnen. Kijk voor meer informatie over deze actie op www.dolfinarium.nl.

Linnaeushof, de grootste speeltuin van Europa (ook voor de allerkleinsten)
Linnaeushof is de grootste speeltuin van Europa.  Het familiepark heeft meer dan driehonderdvijftig speeltoestellen en attracties zoals kabelbanen, trampoline-& luchtkussencentrum, waterfietsen, motorskelters, funny-wheels, hobbelfietsen, minigolfbanen en een superglijbaan.

Deze grote variëteit aan speeltoestellen is opgedeeld in speelzones voor klein en groot. Zo is er een afgeschermde en overzichtelijke peuter- en kleuterspeeltuin waar naar hartenlust gespeeld kan worden op de vele schommel, draai- en klimtoestellen.

Voor de allerkleinsten is er Dreumesland: een veilige speelomgeving met minispeeltoestellen.

Kijk voor de openingstijden op www.linnaeushof.nl.

Fijne vakantie!

Heb jij nog meer tips om te doen in de voorjaarsvakantie? Vertel het ons en andere bezoekers hieronder!

Lees ook:

De leukste uitjes met Pasen

De leukste kindvriendelijkste restaurants

Een dagje weg: wat neem je mee? 

Gerelateerde artikelen

Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

904FansLike
66VolgersVolg
848VolgersVolg

Recente artikelen

Welke plekken zijn fijn om je baby te voeden?

Wanneer je borstvoeding geeft weet je dat dit veel tijd in beslag neemt. Dit doe je natuurlijk met alle liefde voor je kindje, maar...

Op vakantie tijdens de zwangerschap

Er zijn een hele hoop mensen die jaarlijks vaak op vakantie gaan en er ook heel erg veel plezier uit halen. Sommige vrouwen worden...

Veel voorkomende zwangerschapskwaaltjes

Wanneer je zwanger bent geworden, zou je al snel merken dat het niet allemaal rozengeur en maneschijn is. Helaas keer krijg je ook een...

Wanneer beginnen met het potje?

Elk kind is anders en het kan daarom best wel lastig zijn om bepaalde dingen te bepalen. Sommige kinderen zijn bijvoorbeeld heel erg vroeg...

Welk tussendoortje voor een dreumes?

Wanneer je kinderen hebt, is dit natuurlijk een hele leuke ervaring. Helaas is er geen handleiding voor kinderen en daarom is het best wel...