Reply To: Gezellig!

Home Forums Algemeen Over Babyvandaag Gezellig! Reply To: Gezellig!

#100460
Anoniem
Gast

Choreografie is de samenstelling van de dansvoorstelling. Dans is een podiumkunsten waaronder spelende muziekinstrumenten, zang en drama. Dansstijlen onder meer ballet, moderne dans, jazz en etnische dans. Choreografen werken meestal met een groep kunstenaars, waaronder regisseurs, muzikanten en dansers, en hebben vaardigheden teamwork en samenwerking, zijn zeer gemotiveerd en in staat om de uitdagingen van een carrière in de kunstwereld te weerstaan. Mensen ontwikkelen in choreografen na jaren van studie dans en effectiveness, behaalde hij een graad in de dans en het onderwijs met cursussen in dans samenstelling, dansgeschiedenis en bewegingsanalyse.
Gebruik een inspiratie voor een compositie van dans te ontwerpen. Gebruik een bron van inspiratie, beeldhouwen of muziek tijdens de dans de praktijk aan de danseressen geportretteerd leiden. Maak bijvoorbeeld een reeks van blauw en groen landschap in het midden van de dansvloer en dansers op zoek naar vijf minuten. Dan demandezleur dansen op het toneel door middel van beweging recreëren. Gebruik dezelfde methode met andere visuele elementen van inspiratie. Gebruik grote things, zoals openbare gebouwen, sculptuur of een mooi meer om te ontwerpen dansers nemen om die in de beweging van de dans te zien.
Choreografie Ideeën

Lauren Conrad, de ontwerper, is terug. In het najaar van 2009, Conrad’s kledinglijn debuut in LC Lauren Conrad Assortment voor Kohl wijten aan 300 winkels in oktober onder vrouwen Kohl eigentijdse collectie, schoenen, sieraden, handtassen, lingerie en nachtkleding. Qu’estce wat te doen in de tussentijd? Conrad onlangs haar collectie Voorjaar 2009 bij Mercedes-Benz Trend Week in Smashbox in Los Angeles, Californië. Maak zelfs zijn handtekening stukken van jersey, Conrad excting toevoegingen dit voorjaar, waaronder Emma’s jurk, de enige bubble jurk collectie. De bubble jurk is een beetje vergelijkbaar met de zak jurk, maar de zoom van de jurk, de aandacht vestigen op de benen. Kora jurk, een van de vele aadido jurken collectie is een maxi jurk met een attractive exotische boog sieren de buste. De lente van 2009 lijn heeft ook het tegenovergestelde maxi jurk, mini jurk. Anna’s jurk is een jurk met lange mouwen ronde hals. Het materiaal van de trui en draperen detail in de taille zorgt voor een zeer flatterende vorm. Een andere verandering in Lauren Conrad lijn is om kopieën te gebruiken. Conrad is ver afgedwaald van zijn kleur en zwart-wit stukken die zowel bloemig en tribale prints op te nemen. Bloemen en sieraden versierd bands, evenals sieraden en andere accessoires, de comprehensive collectie van frisheid.
Lauren Conrad, ook wel de eerste publieke oog in 2004 als een van de sterren van de MTV actuality display, Laguna Seaside: The Real Orange County. Een inwoner van Californië, Conrad ging spelen bij de follow-up-serie, The Hills, die haar liefde leven en groei in de mode-industrie gedocumenteerd.
Tijdens zijn eerste seizoen in de heuvels, Conrad landde een stage bij Teen Vogue.
Aspiraties Conrad mode-industrie leidt tot de creatie van haar kledinglijn, de Lauren Conrad Collection. Ze lanceerde haar lijn in 2007 Hoewel de collectie was sexy en comfortabel, het gebrek aan variatie en Conrad onderdelen te hoge prijzen heeft geleid tot lage verkoop. Een jaar later on, Conrad heeft aangekondigd dat haar kledinglijn op hiaat en is niet langer item Kitson lijn Lauren Conrad.
2009 Collectie