Reply To: Inbakeren

Home Forums Baby Slapen Inbakeren Reply To: Inbakeren

#4586
Redactie
Sleutelbeheerder

Wij hebben eerst pogingen gedaan om onze zoon met doeken in te wikkelen, maar bij hem hielp dit toen echt niet voldoende. Hij was erg beweeglijk en hield zichzelf veel uit de slaap met wapperende armpjes en onrust in zijn lijf.

We zijn toen begonnen met een Woombie (merk) inbaker-slaapzak zonder open armpjes met stretch materiaal gemaakt dus nog wel beperkte bewegingsvrijheid. Toen hij daar uitgegroeid was hebben we een Ergococoon (merk) inbaker-slaapzak met optie om het bij de armpjes dicht te hebben met drukknopen en als je kind eraan toe is de armpjes een voor een los te doen (ook wanneer ze beginnen met omrollen verplicht).

Wij hebben er zelf wel een positieve ervaring aan over gehouden. Onze zoon sliep makkelijker in en schrok minder snel plots wakker van zijn eigen onrust. Kon zich aanleren de rust te nemen die hij nodig had.

Nu is onze zoon pas 1 jaar geworden en we gebruiken het al enige maanden niet meer. Hoewel hij nog geen hele lange nachten doorslaapt (meestal tussen 3 tot 5 uur achter elkaar kunnen slapen en dus gemiddeld 2x per nacht er nog uit om hem te troosten) vind ik wel dat we er veel baat bij hebben gehad in de maanden dat we gebruik hebben gemaakt van deze gemakkelijke en praktische inbaker-methodes.