28 april

6 berichten aan het bekijken - 1 tot 6 (van in totaal 6)
 • Auteur
  Berichten
 • #4688
  Redactie
  Sleutelbeheerder

  Haha ik zit zo veel op dit forum maar ik had dit topic helemaal nog niet gezien! Ben op 28 april uitgerekend. In de lente, heerlijk. Ik kan echt niet wachten. Aan de ene kant gaat het snel, vooral als je buik van de ene op de andere nacht lijkt te zijn gegroeid, maar aan de andere kant is april echt nog zo ver weg…
  Ben zo nieuwsgierig naar mn kindje!
  Zijn er meer moeders uitgerekend in April?

  #4708
  Anoniem
  Gast

  Ik weet nog niet zo lang dat ik zwanger ben! Super blij!!! Ik ben 3 april uitgerekend!! Spannend allemaal.

  #4718
  Anoniem
  Gast

  Yoehoeee heel vaak heb ik met iedereen meegelezen, maar nu mag ik ook eindelijk posten! Ik ben zwanger! Ik ben 20 juli 2013 uitgerekend! Zo leuk!!!

  #4729
  Anoniem
  Gast

  Ik ben 25 juli 2013 uitgerekend!! Spannend. Dit is ons 2de kindje. Bij mijn eerste zwangerschap had ik nergens last van, nu ben ik al een aantal weken ontzettend misselijk en soms erg beroerd. Wat kan dat soms verschillen he! Misschien een teken dat dit een jongetje is 😉

  #4744
  Anoniem
  Gast

  Ik ben 5 oktober 2013 uitgerekend van ons eerste kindje! Zoo spannend! Kan niet wachten!:-)Hoe voelen jullie je? De eerste weken van mijn zwangerschap vond ik het allemaal veel te spannend en eng. Was bang dat het mis zou gaan. Nu begin ik er echt van te genieten!

  #4746
  Anoniem
  Gast

  Mijn bijzondere dag van de geboorte van onze dochter is 14 juni. Een spannende dag. Ik kan niet wachten om mijn kleintje te zien!

6 berichten aan het bekijken - 1 tot 6 (van in totaal 6)
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.