28 weken zwanger

Home Forums Zwanger zijn Zwanger zijn algemeen 28 weken zwanger

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Auteur
  Berichten
 • #4551
  Redactie
  Sleutelbeheerder

  Het kraakbeen van je kindje wordt steeds harder, alleen de schedel blijft zacht. Jouw eigen kraakbeen en banden worden slapper om ruimte te kunnen maken voor de bevalling. Wanneer het te slap wordt kun je pijn krijgen bij het lopen. Bekkeninstabiliteit komt veel voor bij zwangere vrouwen. In overleg met je gynaecoloog kun je kijken welke oefeningen en oplossingen voor jou goed zijn. Misschien heb je al nagedacht over waar je het liefst wilt gaan bevallen. Is dit in het ziekenhuis of thuis? En op welke manier wil je graag bevallen? Overleg hier en deel je vragen met andere zwangere vrouwen!

  #4577
  Redactie
  Sleutelbeheerder

  Hee ik kom opeens dit forum tegen! Zit nu in week 28. Ben super moe, maar moet wel gewoon werken (op kantoor gelukkig). Ik kan me echt totaal niet concentreren, hoop dat dit een fase is die weer over gaat. Met de kleine gaat alles goed, het is een meisje! We hebben nog geen naam, omdat we nogal een verschillende smaak hebben. Had iemand anders dit ook?
  Ik vind het echt leuk om de babykamer in te richten. We hebben expres gekozen voor allerlei pastel kleuren, niet alleen roze. Het wiegje staat ook al. Eigenlijk ben ik er al helemaal klaar voor hihi. Nou ja, we moeten nog wel wat dingen kopen maar ik heb gewoon geen puf…

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.