Berg

Home Forums Baby Verzorging Berg

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
 • Auteur
  Berichten
 • #4473
  Redactie
  Sleutelbeheerder

  Mijn baby heeft in lichte vorm last van berg. Weten jullie nog middeltjes of tips die ik kan gebruiken?

  #4485
  Redactie
  Sleutelbeheerder

  Het schijnt te helpen om de hoofdhuid van de kleine regelmatig te masseren. Zo komen de schilfertjes los en verbeter je de bloeddoorstroming. Verder schijnt het goed te zijn om de haren van je kindje zachtjes te borstelen nadat je hem of haar in bad hebt gedaan.

  Het zoontje van een vriendin heeft erg last van berg gehad en die is naar de huisarts gegaan en heeft een lotion gekregen. Ze heeft daarvoor de berg ingesmeerd met olie, hierdoor werd het al iets beter. Succes!

  #4701
  Anoniem
  Gast

  Mijn zoontje heeft ook last van berg. In ieder geval, wij zien dat hij het heeft. Ik heb niet de indruk dat hij er zelf last van heeft. Volgens mij wordt het steeds minder. We hebben het er ook een beetje afgekamd. Tegen het advies van de meeste sites in. Lotion werkte niet echt.

  #34985
  Anoniem
  Gast

  Heb je al geprobeerd om kokosolie er op te smeren? Ik heb laatst via internet (www.cocomoon.nl) Santa Maria kokosolie besteld die met de hand gemaakt is en waar niks aan toegevoegd is. Echt een aanrader. Het is namelijk heel belangrijk dat je een 100% pure kokosolie smeert waar geen andere stoffen aan toegevoegd zijn en die koudgeperst is, zodat alle vitaminen en belangrijke voedingsstoffen er nog in zitten. Ik heb ook meerdere vriendinnen die het bij hun kinderen gebruiken en zij hebben ook goede ervaringen bij het gebruik ervan bij Berg. Daarnaast is het idee natuurlijk heel fijn dat het een natuurlijk product is en dat er geen rotzooi in zit.

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.