Dochter wordt wakker op zoek naar speen

Home Forums Baby Slapen Dochter wordt wakker op zoek naar speen

6 berichten aan het bekijken - 1 tot 6 (van in totaal 6)
 • Auteur
  Berichten
 • #4662
  Redactie
  Sleutelbeheerder

  Mijn dochter is gek op haar speen en kan niet zonder gaan slapen. Het probleem is dat ze ’s nachts vaak wakker wordt en haar speen niet meer kan vinden en dan begint te huilen.

  Hebben jullie nog tips hoe hiermee om te gaan want iedere nacht er een paar keer uit zie ik echt niet nog veel langer zitten.

  #4672
  Redactie
  Sleutelbeheerder

  Hoi Pris,

  Wij hebben zelf hetzelfde gehad met onze dochter. Behoorlijk vermoeiend om er steeds weer voor die speen uit te moeten. Wij leggen nu meerdere spenen in haar bedje. Zo kan ze altijd een speen in haar mond stoppen. Ik weet niet hoe oud je dochter is en of ze dus al zelf een speen in haar mond kan doen.

  Wij hebben een stuk of 5 spenen in haar bed liggen. Als ik nu wel eens kijk zie ik dat ze 1 speen in haar mond heeft en in iedere hand een speen. 😉 Zo schattig!

  Verder hebben we trouwens aan 1 speen zo’n Difrax doekje zitten. Zo valt de speen minder snel uit bed.

  Ik heb ook wel eens gehoord over de ‘knuffel je speen’. Maar op internet lees ik hier verschillende verhalen over. Bij sommigen werkt het totaal niet. Omdat de knuffel te zwaar is.

  Verder zal ik zelf nooit een speen met een koortje eraan in bed leggen. Hoewel anderen hier weer makkelijker mee zijn. Ik vind het geen veilig idee.

  Hopelijk heb je wat aan mijn tips! Succes!

  #4686
  Redactie
  Sleutelbeheerder

  Hoi Pris,
  Ik ben nieuw op het forum, en heb op snel reageren gedrukt omdat ik anders geen text kwijt kon in het vakje,…. dus als ik nu iets verkeerd doe spijt dat mij en hoop ik te lezen hoe ik het de volgende keer wel goed doe.

  Maar de baby slaapt niet zonder speen.
  Ik zou zeggen weg met die speen.
  Wat een drama, steeds je bed uit moeten.
  Het is puur die zuigebehoeften.
  Mijn oudste had dus ook een speen, en na een half jaar werd ik er niet goed van om steeds wakker te worden van die speen.
  Er meerdere spenen bij leggen heeft dan bij mijn pitje ook niet geholpen, want werd ze alsnog boos.
  Dus ik was er klaar mee en heb ze weg gegooit.
  2 dagen, dan ben je van die speenellende af.

  #4699
  Anoniem
  Gast

  Mijn zoontje heb ik vanaf zijn geboorte geen speen gegeven. Hij heeft wel een doekje waar hij op zuigt. Waarschijnlijk heeft dit hetzelfde effect als een speen. Hij is helemaal blij als hij zijn doekje ziet en valt er ook rustig door in slaap. het doekje is wat groter dan een speen, hij raakt het daardoor ook minder snel kwijt. we hebben ook zijn doekje vastgemaakt aan zijn slaappakje. Het komt zelden voor dat we ’s nachts ons bed uit moeten omdat hij op zoek is naar zijn doek, dus voor ons werkt het.

  Succes

  #4785
  Anoniem
  Gast

  Mijn zoontje heeft ook geen speen maar een doek in de vorm van een knuffel. Hij zuigt hier ’s nachts op. Doordat het een grote knuffel is kan hij ‘m altijd vinden. Hij is nu bijna twee en ik wil eigenlijk stoppen met het aanbieden van zijn knuffel. Ik vind het ook wel zielig om hem niet meer te geven. Je ziet dat hij erg blij is als hij zijn knuffel krijgt als hij gaat slapen.

  #31545
  Anoniem
  Gast

  Hallo, allemaal
  Vertel me , alsjeblieft, waar u Diflucan ( fluconazol ) online bestellen
  Ik ben zeer dankbaar

6 berichten aan het bekijken - 1 tot 6 (van in totaal 6)
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.