Hoe snel weer op oude gewicht na bevalling?

Home Forums Bevalling Na de bevalling Hoe snel weer op oude gewicht na bevalling?

6 berichten aan het bekijken - 1 tot 6 (van in totaal 6)
 • Auteur
  Berichten
 • #4663
  Redactie
  Sleutelbeheerder

  Hoe lang duurde het voordat jullie na de bevalling weer op je oude gewicht waren? Is het vanzelf gegaan of hebben jullie je voeding en beweegpatroon aangepast om de kilo’s kwijt te raken?

  #4693
  Redactie
  Sleutelbeheerder

  Ik moet nog een maandje. Pff ik ben wel aangekomen, heb overal een lekker speklaagje en ik ben rond als een tonnetje haha. Maar eigenlijk vind ik dat ook wel bij deze fase passen. Ik ga straks lekker genieten van mijn kindje en proberen gezond te eten. Maar erg veel zorgen ga ik me niet maken om mijn gewicht, daar gaat het nu even niet om 😛
  Ik ben na de bevalling waarschijnlijk niet ongezond zwaar, dus wat zou het.

  #4707
  Anoniem
  Gast

  Bij mij duurde het denk ik een half jaar totdat ik weer helemaal de ‘oude’ was. Maar ik moet daarbij zeggen dat ik altijd erg slank ben geweest en tijdens de zwangerschap 10 kilo ben aangekomen.

  #4737
  Anoniem
  Gast

  Ik ben inmiddels 3 maanden moeder van een prachtige dochter! Tijdens de zwangerschap ben ik 15 kilo aangekomen. Inmiddels is er 10 kilo af, dus nog 5 te gaan! Ik kan mijn normale broeken nog niet aan, dus heb nu nog zwangerschapsbroeken aan. Pff hoop dat ik daar snel vanaf ben! Het zit vooral op mijn heupen.

  Hoe lang duurde het bij jullie?

  #4753
  Redactie
  Sleutelbeheerder

  Hoi allemaal,

  Ik ben 4 maanden geleden bevallen en kan mijn oude broeken bijna weer aan. Sommige broeken kan ik al aan, maar die zaten voor de zwangerschap al wat wijder.

  Geeft wel een lekker gevoel dat ik weer wat aan kan. Tot kort geleden droeg ik gewoon nog zwangerschapsbroeken, want die zaten zo lekker!

  Maak je in elk geval niet druk als het even duurt, geef je lichaam de tijd om te herstellen en geniet van je kleintje! Dat is toch het allerbelangrijkste!

  Groetjes!!

  #4775
  Redactie
  Sleutelbeheerder

  Ik kon ook ongeveer na 4 maanden weer mijn oude broeken aan. Daarvoor gewoon nog mn zwangerschapsbroeken gedragen. Ik moet zeggen dat je door borstvoeding sneller weer op je oude gewicht zit. Tenminste ik viel er van af.

  Geef het gewoon de tijd! Makkelijker gezegd dan gedaan natuurlijk 😉 Maar besef dat elk lichaam anders is. De 1 raakt die extra kilo’s eenmaal sneller kwijt dan de ander. Lekker in beweging blijven en gezond eten!

6 berichten aan het bekijken - 1 tot 6 (van in totaal 6)
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.