Januari 2013 stoppen met de pil

Home Forums Zwanger worden Zwanger worden algemeen Januari 2013 stoppen met de pil

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
 • Auteur
  Berichten
 • #4719
  Redactie
  Sleutelbeheerder

  Hoi allemaal,

  Ik ben nu net gestopt met de pil! Wij vonden januari een erg mooie maand en hopen natuuurlijk dit jaar een positieve test in onze handen te hebben. Hoewel ik hier soms lees dat het even kan duren voordat je bent ‘ontpilt’.

  Wie is er nog meer deze maand gestopt of van plan om deze maand te stoppen met de pil? Ik ben erg benieuwd! Leuk om elkaar te volgen!

  X

  #4724
  Anoniem
  Gast

  Ja ook ik heb de laatste pilstrip in de prullenbak gegooid! 🙂 Spannend hoor! Ik was er al veel eerder aan toe, maar mijn vriend moest nog wel wennen aan het idee. Denk dat dat wel vaker voorkomt. Hoewel ik ook mensen uit mijn omgeving ken waarbij de man al eerder wilde dan de vrouw. Maar hij is er klaar voor hoor! Ik ga er maar vanuit dat het wel een half jaartje tot een jaar gaat duren, dan kan het hopelijk alleen maar meevallen. Ik heb twee stellen (vrienden van ons) die allebei via IVF een kindje hebben gekregen. Dan sta je er toch wel bij stil dat het soms niet vanzelf gaat.. Oneerlijk verdeeld soms!

  Ik wens iedereen veel succes en geniet van deze spannende periode! X Lien

  #4739
  Anoniem
  Gast

  Is er iemand al zwanger die in januari is gestopt met de pil? Ik heb morgen bij NOD. Spannend dus! Probeer niet te veel te hopen, maar toch let je op veel symptomen. Wat vinden jullie van deze periode? Leuk of toch wel erg spannend? Zijn jullie er veel mee bezig? Ik heb altijd geroepen er niet te veel mee bezig te zijn, als het komt dan komt het. Toch is dat nu makkelijker gezegd dan gedaan. Merk dat mijn wens toch wel erg groot is en dat je er daardoor veel mee bezig bent. Ben blij dat ik de hele week werk, en toch veel afleiding heb.

  X Suzanne

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.