november 2013??

Home Forums Zwanger zijn Wie is er uitgerekend op? november 2013??

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
 • Auteur
  Berichten
 • #4758
  Redactie
  Sleutelbeheerder

  Tekst zegt het al, wie is in november uitgerekend, ik zelf op de 24e.

  #4772
  Redactie
  Sleutelbeheerder

  Jaa Ik ben op 2 november uitgerekend! Nu 27 weken zwanger!! Komt nu wel echt steeds dichterbij! Kijk er zo naar uit om ons kleine meisje vast te houden!

  Hoe voelen jullie je? Ik merk dat ik nu weer wat moe begin te worden en ook bukken en traplopen etc wordt wat zwaarder. Verder nog geen erge klachten! Hopelijk blijft dat zo!

  Waar willen jullie trouwens bevallen? Ziekenhuis of thuis? Ik denk het ziekenhuis, maar de laatste week begin ik toch te twijfelen. Misschien toch een thuisbevalling als dat natuurlijk mogelijk is. Eerst maar eens kijken of de kleine in de goede houding straks ligt! Bij de laatste controle lag ze in stuit. Maar ze draait natuurlijk nog vaak, omdat ze nog de ruimte heeft.

  X

  #4798
  Redactie
  Sleutelbeheerder

  Ik ben eind november uitgerekend, 24 november om precies te zijn! Precies hetzelfde Tattoogirl1980!! Weten jullie wat het wordt?

  We willen niet weten wat het wordt! Maar ben zooooo nieuwsgierig! In onze omgeving denken veel mensen dat het een jongetje wordt. We zullen dus zien! Ik voel mij verder prima, hoewel het nu allemaal iets zwaarder begint te worden. Maar ik ga niet klagen! Dit is ons eerste kindje!

  Liefs Deetje

  #4801
  Redactie
  Sleutelbeheerder

  Hoi Deetje,

  Wij krijgen een meisje, ook ik word iets zwaarder maar tot nu toe maar 5 kilo aangekomen dus mag nog niet klagen.
  Helaas wel erg veel last van kramp in mijn kuiten ’s nachts, ben daar sinds kort maar magnesium voor gaan slikken, gisteren de intake van de kraamvogel gehad, dan krijg je die map etc al en dan komt het wel steeds dichterbij.
  Ik voel die kleine nu ook elke dag goed, als ik nu op mijn buik tik dan schopt ze soms ook terug, zo schattig.
  Donderdag weer naar de vk en over anderhalve week weer bloed prikken, dan kijken of ik antistoffen aanmaak omdat ik rhesus negatief ben.
  Voor ons is het ook de eerste, allemaal erg spannend dus, weet jij al of je thuis of in t ziekenhuis wil/moet?? ik hoor zoveel verschillende meningen hierover, ik wil lekker thuis bevallen als het mogelijk is.

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.