Schoonouders , kijk er mee uit !

Home Forums Algemeen De lounge Schoonouders , kijk er mee uit !

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
 • Auteur
  Berichten
 • #4489
  Redactie
  Sleutelbeheerder

  Hallo allemaal
  Hier even een man die momenteel in scheiding ligt omtrend het volgende ,
  Ik heb zo”n beetje een jaar of 10 terug mijn vriendin leren kennen , alles was koek en ei ,en we waren toen nog heerlijk verliefd op elkaar !
  Bij haar was er al een hele tijd kinderwens , en na een jaar of 2 vonden dat we de knoop maar eens moesten doorhakken , en kort daarna werd onze 1ste zoon geboren , heerlijk ventje en dat is ie nog steeds , een jaar of 3 daarna vonden we dat er nog een tweede bij mocht komen , en dat gebeurde dus ook , alltwee heerlijk mannetjes !
  Na een tijdje verhuisde we naar de woonplaats waar ook haar ouders wonen , en dan nog 2 straten verderop zelfs !
  Voor mijn vriendin een lot uit de loterij , heerlijk dicht bij haar ouders ,
  Maar daar schuilt nu dus het grote gevaar , moederkloek wilde om te beginnen al bij de bevalling zijn van onze 1ste , en de tweede werd ook ter wereld gebracht waar zij bij was , op zich nog geen probleem !
  maar na een tijdje begon het allemaal , kinderkamers werden zo”n beetje door haar toe geigend alszijnde dat zij die in orde wilde maken ,
  Mijn vriendin vond het allemaal best , dan kon zei lekker moederen met haar kinderen ,
  Na een tijdje begon m”n schoonmoeder steeds meer de overhand te krijgen hier in huis , mede doordat m”n vriendin nog maar twee dagen ging werken , en die twee dagen m”n schoonmoeder op kwam passen op de kids , niks mis mee zou je zeggen , maar bij die twee dagen oppassen blijft het niet ,
  Ze wist , en weet nog steeds elke keer meer klusje in en bij het huis te vinden zodat ze steeds weer hier in huis weet te zijn ,
  Daarbij komt dus ook het ergste , de kinderen trekken helemaal naar haar toe ,
  Ik werk doordeweeks tot 16:00 uur , als ik dan thuiskom dan zit dat mens er weer ,
  En waarom ?? geen idee ,
  Ze strijkt , ze lapt de ramen , ze doet momenteel zo”n beetje alles hier in huis ,
  Je zou zeggen , waar is je vriendin dan ??? die zit op de bank , lekker makkelijk , en als de kinderen vervelend worden , alleen maar hou , hou op , hou op te roepen , en doet verder niks !
  Als ik er dan wat aan doe , dan willen de kinderen niks anders dan alleen maar naar oma , want die is wel lief , en van die mag alles wel !
  Belachelijk ?? ik vind van wel !
  Het gebeurt momenteel zelfs zo , dat als ik de oudtse van de 2 straf wil geven , hij naar de telefoon rent om oma te bellen …
  M”n schoonmoeder heeft al een paar keer van me te horen gekregen dat ze veel te vaak hier zit , en dat ik wil dat dat minder wordt , maar in plaats van daarover te praten , krijg je alleen maar te horen dat je niet zo raar moet doen , en dat ik overdrijf !
  Om het minste geringste zit ze tegenwoordig hier , en gaat ze met de kinderen weg , om te fietsten , om naar de speeltuin te gaan , etc. etc. etc.
  Het is zo dat als m”n vriendin naar de speeltuin gaat met de kids , oma ook moet ,
  Vakanties waren op deze manier precies hetzelfde , schoonouders zijn niet meer weg te denken ,
  Ik werd er gek van , heb al diverse keren er wat over proberen te zeggen , maar het is zelfs nu al zo erg dat ik de gebeten hond ben , en ik ook niet meer mee mag op vakantie !
  We hebben een tijdje zo doorgekwakkeld , en we zijn hoofdzakelijk voor de kids bij elkaar gebleven , maar na een tijdje kwam m”n vriendin over de brug door te zeggen dat ze wilde scheiden ,
  daar zijn we nu inmiddels ook mee bezig , en ik zie dat m”n schoonmoeder steeds meer de kinderen toeeigend alszijnde haar eigen kinderen ,
  Ik wordt er helemaal gek van als 2 weken terug ik thuiskwam op vrijdag om weekend te gaan vieren , het huis helemaal verlaten was !
  Is m”n vriendin met de kinderen en haar ouders zomaar op vakantie gegaan , zonder ook maar iets tegen mij te zeggen , mag ik dan even boos worden ??

  Wordt vervolgd !!

  #4490
  Redactie
  Sleutelbeheerder

  Wow heftig! Wat rot voor je zeg dat het zo gaat. Maar als jullie straks ‘echt’ gescheiden zijn, mag ze niet meer zomaar op vakantie zonder iets te zeggen. Dan zijn er omgangsregelingen waar ze zich aan moet houden. En dan heb jij dus af en toe de kinderen zonder Oma 😛 Dan ga je het gewoon zo leuk maken dat ze niet meer terug naar Oma willen! Maar pas op want je wil natuurlijk geen verwende kinderen 😛

  #4493
  Redactie
  Sleutelbeheerder

  Hoi Bobbie, Jeetje dat is nogal wat! Ik zal er ook echt gek van worden. Goed dat je hier even je hart lucht. Probeer veel leuke dingen met je kinderen te doen en er van te genieten! En net als Snoopy zegt, straks heb jij dagen je kinderen zonder dat je (ex) schoonmoeder er bij is. Reken maar dat je kids gek op je zijn!

  #4615
  Redactie
  Sleutelbeheerder

  Wat een verhaal! Zeker niet niks! Hoe is het nu afgelopen?

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.