Wanneer doorslapen? Dochter nu 6 maanden

Home Forums Baby Slapen Wanneer doorslapen? Dochter nu 6 maanden

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
 • Auteur
  Berichten
 • #4776
  Redactie
  Sleutelbeheerder

  Hoi Allemaal,

  Wanneer sliep jullie kindje door? Onze dochter is nu 6 maanden, maar slaapt nog niet door. Soms gaat het twee nachten goed en dan denk ik: Hee, Yes het lukt!, maar daarna is dat alweer over.

  Heeft iemand misschien de gouden tip? Of moet ik gewoon geduld hebben?

  #4777
  Redactie
  Sleutelbeheerder

  Hi Lovely88,

  Lastig zeg! Wij hadden het ook hoor. Bij ons heeft het geholpen om aan de laatste fles s’ avonds rijstebloem toe te voegen. Dit heeft ons erg geholpen. Ons zoontje sliep daardoor door.

  Maar hoor ook verhalen van anderen dat het niet helpt.

  Succes!

  #92610
  Anoniem
  Gast

  Hallo allemaal,

  Ben hier nieuw en ben een kersverse moeder van een zoon dat geboren is met 29,1 weken op 31 aug ’14. Hij weegt nu iets meer dan 3600gr en is nu 3 maanden en 2 dagen oud (eigenlijk 2weken en 3 dgn geteld vanaf de uitgerekende datum) hij krijgt nog 7 voedingen per 24uur (80cc kunstvoeding).
  Hoe kom ik te weten of mijn zoon kan doorslapen? want hij meld zich op de tijden (7-10-13-16-19-22-3uur) en als hij zich een keer niet meld dan maken wij hem een half uur later dan de genoemde tijden wakker (werd ons in het ziekenhuis gezegd dat er een half uur speling in mag zitten).

  Ik krijg steeds meer het gevoel dat we onze zoon ZIJN eigen ritme moeten laten maken en kijken hoe hij hierin meld (dus hem NIET wakker maken en wachten op zijn respons). Wat is jullie ervaring hiermee? En hebben jullie tips voor ons?

  Als wij zijn voedingsritme bepalen dan kunnen we nooit merken of hij kan doorslapen of niet en of hij dus 1 voeding minder zou kunnen hebben.

  Hopelijk kan iemand mij helpen!

  alvast bedankt!
  gr M uit Mierlo

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.