Wanneer voelden jullie je baby voor het eerst

Home Forums Zwanger zijn Zwanger zijn algemeen Wanneer voelden jullie je baby voor het eerst

5 berichten aan het bekijken - 1 tot 5 (van in totaal 5)
 • Auteur
  Berichten
 • #4661
  Redactie
  Sleutelbeheerder

  Ik ben benieuwd met hoeveel weken jullie je kindje voor het eerst voelden bewegen en was dit een “plopje” zoals velen het omschrijven of een ander gevoel?

  #4770
  Redactie
  Sleutelbeheerder

  Hoi Pris,

  Hele late reactie, maar reageer toch maar gewoon 😉 Haha.

  Ik voelde mijn kindje met 16 weken voor het eerst bewegen! Mijn vriend twee weken later. Erg snel, maar het hangt ook af waar je placenta zich bevindt. Als de placenta aan de voorkant zit, duurt het vaak wat langer voordat je hem of haar voelt.

  Het waren idd een soort van plopjes. Eerst twijfel je, maar later weet je dat dat het was. Nu ben ik inmiddels 27 weken en zijn het echt schoppen. Ik kan nu echt al de voetjes en handjes voelen! En soms beweegt mijn buik alle kanten op! Kleine druktemaker!

  Liefs!

  #4793
  Redactie
  Sleutelbeheerder

  Hoi hoi!

  Ik voelde de kleine met 20 weken! Mijn placenta zat aan de voorkant, dus het duurde bij mij wat langer! Nu zijn die kleine lieve plopjes verandert in echte schopjes! Hij kan soms behoorlijk tekeer aan in mijn buik! Ben nu 28 weken zwanger en kan niet wachten om te zien hoe die kleine druktemaker eruit ziet!

  Nog even geduld nog! Voel me verder prima!! Weinig klachten (nog) gehad, dus duimen dat dit zo blijft!
  Zijn er meer mensen nu rond de 28 weken zwanger hier?

  Groetjes!

  #4817
  Redactie
  Sleutelbeheerder

  Ik voelde ons jongetje met 17 weken. Ben nu 20 weken zwanger en de bewegingen worden steeds duidelijker! Heerlijk gevoel! Geef toch veel vertrouwen dat het goed zit daar binnen en het is ook erg gezellig! Mijn man voelt het ook sinds 2 weken en geniet er ook echt van! Hij kan niet van mijn buik afblijven.. Haha.

  #33022
  Anoniem
  Gast

  goedenavondinterjectionGoedenavond!”],[[“Goedenavond!Good evening!goedenavondGood eveninggoedenavondgoede avondgood eveningGoedeavondGoeden avond
  Vertel me , alsjeblieft, waar ik Cialis kunt bestellen Super Active online
  Ik ben zeer dankbaar

5 berichten aan het bekijken - 1 tot 5 (van in totaal 5)
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.