Zou het beginnen????

Home Forums Bevalling Bevallen algemeen Zou het beginnen????

6 berichten aan het bekijken - 1 tot 6 (van in totaal 6)
 • Auteur
  Berichten
 • #4433
  Redactie
  Sleutelbeheerder

  Hoi!

  Ik ben inmiddels 40 weken zwanger! Het kan dus elk moment gebeuren! Zooo spannend. De kleine ligt gelukkig goed. Ik hoop dat het snel komt en dat ik niet hoeft te worden ingeleid. Vannacht begonnen de lichte weeen. Vanochtend werd het iets heftiger. Ik heb een douche genomen, maar het wordt niet minder.

  Wat denken jullie? Dat kan toch niet lang meer duren?

  #4437
  Redactie
  Sleutelbeheerder

  Goh wat spannend zeg! Dat gaat inderdaad niet lang meer duren. Heel veel succes, probeer kalm te blijven je kunt het. Voor je het weet heb je een wondertje op de wereld gezet. Blijf daar maar aan denken als het zwaar wordt.

  groetjes

  #4612
  Redactie
  Sleutelbeheerder

  Hi!

  Ik ben vorige maand bevallen van een kerngezonde zoon. De bevalling verliep heel anders dan ik verwacht had. Hij eindige ‘helaas’ in een keizersnede. Dit vond ik erg pittig! Gelukkig voel ik mij inmiddels een stuk beter. Maar voor mijn gevoel ging het herstellen van mijn lichaam veel te langzaam. Ik wilde te veel en te snel! Gelukkig heb ik een hele lieve man die ervoor zorgde dat ik mijn rust pakte en super veel voor mij deed!

  Zjin er hier nog meer mensen bevallen via een (spoed) keizersnede?

  Gr Lotte

  #4731
  Anoniem
  Gast

  Ik verloor s’ ochtends de slijmprop en om 20u naar het ziekenhuis gegaan. De volgende middag is mijn zoontje geboren. We moesten nog wel even in het ziekenhuis blijven omdat ik tijdens de bevalling even koorts heb gehad.

  Nu genieten we inmiddels al 2 maanden van een gezonde zoon! Heerlijk!

  #4745
  Anoniem
  Gast

  Bij mij braken mijn vliezen in de badkamer. Hoewel ik vaak hoor dat dat maar bij een klein percentage van de zwangere vrouwen als eerst gebeurt. De weeen begonnen vrij snel daarna. Ik ben thuis bevallen van een gezonde, flinke zoon Boaz.

  Ik vond het erg fijn om thuis te bevallen. Mocht het de volgende keer weer kunnen, dan zou dat fijn zijn! Maar mocht het door complicaties niet kunnen, dan is het ziekenhuis geen probleem. Vind een eigen omgeving net even vetrouwder en prettiger.

  Doeg! Faye

  #4752
  Redactie
  Sleutelbeheerder

  Ik verloor ook de slijmprop, ongeveer een dag van te voren. Ik wist dat het dan nog wel een paar dagen kon duren, maar toch ging het sneller dan verwacht. De dag na het verlies van de prop begonnen de weeën, en 10 uur later werd ons dochtertje Norelie geboren!

  Zware bevalling, maar alles is goed gegaan en we genieten intens van haar!

  Groetjes Indra

6 berichten aan het bekijken - 1 tot 6 (van in totaal 6)
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.