Zwangerschapssymptomen?

Home Forums Zwanger worden Zwanger worden algemeen Zwangerschapssymptomen?

12 berichten aan het bekijken - 1 tot 12 (van in totaal 12)
 • Auteur
  Berichten
 • #4740
  Redactie
  Sleutelbeheerder

  Hoi Allemaal,

  Ik ben nieuw hier. Vanaf december 2012 ben ik gestopt met de pil. Eigenlijk al eerder (augustus), maar daarvoor deden we het met condoom. Ik wilde graag eerst mijn natuurlijke cyclus op gang laten komen.

  Nu is vrijdag mijn NOD en ben ik onwijs op verschillende symptomen aan het letten. Deze symptomen heb ik nu. (Ik weet dat je lichaam je flink voor de gek kan houden, maar wil ze toch even delen).

  -Vocht uit 1 borst
  -Heel soms misselijk
  -Gevoel spierpijn in buik, maar heb niet gesport
  -Beetje wazig. Rare dingen doen/onhandig.

  Ik heb vrijdag mijn NOD. Kan ik dan vrijdag al gelijk testen?

  #4741
  Anoniem
  Gast

  Hoi Maddeliefje85,

  Je lichaam kan je inderdaad voor de gek houden. Ik had voordat ik zwanger werd ook elke maand veel symptomen. Toen ik uiteindelijk wel zwanger was, had ik amper symptomen. Alsof ik er toen minder mee bezig was. Wanneer je misselijk bent, kan dat ook komen doordat je het eigenlijk heel graag wilt. Je zoekt bevestiging. Ik zeg nu niet dat je niet zwanger kan zijn, maar een test geeft je de zekerheid. Nog even geduld dus! Op de dag van je NOD zal je in principe al kunnen testen. Er zijn ook mensen die dan negatief testen en een week later pas positief.. Ik testte ook op mijn NOD en een dikke duidelijke 2e streep.

  Spannend! Laat je het weten?

  X IngeV

  #4743
  Anoniem
  Gast

  Mijn eerste symptoom was een soort spierpijn in mijn buik. Als ik in de zijkant van mijn buik drukte voelde het als een soort spierpijn.

  Verder had ik weinig klachten nog zo vroeg. Pas later bij week 6 werd ik erg moe en vanaf week 8 moest ik erg vaak naar de wc. Ook had ik onwijs veel trek.

  We willen nu graag een tweede. Ik ben dus erg benieuwd wat ik voor symptomen ik deze keer zal krijgen, mocht het zwanger worden weer lukken.

  Groetjes IngridV

  #4749
  Redactie
  Sleutelbeheerder

  Ik voelde echt helemaal niets. Ook niet nadat ik de test had gedaan! Pas bij de echo en we het hartje zagen kloppen, werd het realistisch. Vanaf toen was ik s’ avonds ook erg moe. Om 21uur lag ik er vaak al in.

  Inmiddels ben ik 21 weken zwanger en voel ik mij prima! Gelukkig ook geen last gehad van misselijkheid.

  Oh’ Ja ik moest inderdaad ook veel naar de wc!

  #4767
  Redactie
  Sleutelbeheerder

  Ik kreeg opeens een bloedneus! Dat had mijn moeder ook bij al haar 3 zwangerschappen. Dat was wel een teken waarvan ik dacht ‘He, misschien ben ik zwanger’. Daarna vrij weinig symptomen, maar misschien komt dat nog. Ben nu 9 weken.

  Oh ik kijk nu al uit naar de periode dat ik de kleine voel. Nu heb ik ook het idee alsof ik niet zwanger ben. Wel ben ik erg moe! Om 19u heb ik het idee dat het al 23u is!

  Vrijdag de eerste echo! Zo spannend!!

  #4792
  Redactie
  Sleutelbeheerder

  Ik moest onwijs veel overgeven, dus voor mij was het best snel duidelijk dat ik zwanger was! Hiervoor 1 miskraam gehad met 5 weken, nu gelukkig 13 weken zwanger en alles gaat goed!! HAPPY!!!

  #4799
  Redactie
  Sleutelbeheerder

  Hoi Allemaal,

  Ik ben moeder van een prachtige dochter Julia en weet sinds een weekje dat ik weer zwanger bent! We zijn ontzettend blij dat we dit weer mogen meemaken. Ik voel mij wel duidelijk anders dan bij mijn eerste zwangerschap. Zo ben ik veel vaker misselijk en heb ik al een aantal keren overgegeven. Verder ontzettend moe en last van hormonen. Eigenlijk de bekende kwaaltjes. Bij mijn eerste zwangerschap was ik alleen moe. Raar he, dat dit zo kan verschillen. Zo zie je maar dat elke zwangerschap anders is. Wie weet wordt dit dan een jongetje? ;-). We willen het niet weten, dus het blijft een grote verrassing. Hopelijk kunnen we dat 8 maanden volhouden! 😉

  Groetjes!

  #4804
  Redactie
  Sleutelbeheerder

  Gefeliciteerd MamaJulia! Spannend zeg! En wat apart inderdaad he dat je nu meer klachten hebt. Hopelijk krijg je snel weer energie! Ik ben in juli gestopt met de pil, dus hoop nu dat ik ook wat klachten ga krijgen 😉 Haha. Maar ga maar uit van een jaar, zo kan het altijd meevallen!

  Geniet van je zwangerschap!

  #4809
  Redactie
  Sleutelbeheerder

  Ja inderdaad van harte gefeliciteerd MamaJulia! Spannend he! Ook ik weet nu net dat ik zwanger ben. Als het goed is nu 5,5 week. Duurt nog zo lang voor de eerste echo! Vind het echt wel spannend. Hebben jullie ook steeds als jullie naar de wc gaan de angst dat het mis gaat? Je hoort zoveel enge verhalen. Ik probeer mij maar op het positieve te focussen!

  XXX

  #4814
  Redactie
  Sleutelbeheerder

  Wat fijn om hier iedereen zijn symptomen te lezen. Ik ben net gestopt met de pil. Moet volgende week ongesteld worden (hopelijk niet) en betrap mezelf erop dat ik toch wel op elke symptoom aan het letten ben. NU AL!! Dat wordt nog wat als we er een half jaar/jaar over doen.

  Ben niet misselijk, maar vanochtend kwam er wel wat vocht uit mijn borst. Iemand dat ook gehad?

  #4815
  Redactie
  Sleutelbeheerder

  Hoi Philly28,

  Wat een spannende periode! Begrijpelijk dat je nu op elke symptoom aan het letten bent. Dat had ik ook een beetje! Wat betreft het vocht uit je borst. Ik had dat ook, alleen ook elke keer toen ik ongesteld moest worden. Dus het hoeft niet altijd wat te zeggen. Ik wil je niet ontmoedigen hoor! Want toen ik net ontdekte dat ik zwanger was, had ik het ook.

  Wat mij wel erg opviel was dat ik wat afweziger was en een soort spierpijn had in mijn buik, terwijl ik niet gesport had.

  Veel succes en hopelijk heb je snel positief nieuws! Laat je het dan snel weten?

  Groetjes, Pat

  #4820
  Redactie
  Sleutelbeheerder

  Hoi Allemaal,

  Raar he dat die zwangerschapssymptomen zo verschillen. Ik was bij de eerst kotsmisselijk en dat al bij 5 weken!! Was een week overtijd en misselijk, dus toen een test gedaan en ja hoor raak. Bij de tweede totaal geen symptomen. Ook niet misselijk geweest ofzo.

  Wel later bij beide zwangerschappen erg moe.

  Groetjes!

12 berichten aan het bekijken - 1 tot 12 (van in totaal 12)
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.